Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord . continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Nu avem momentul zero. Vorbim discutii (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni, la finalul sedintei BPN a PSD, ca nu s-a stabilit un calendar de actiuni privind referendumul si mitingul PSD pentru familie, pentru ca legea referendumului nu a fost inca.

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

Noi detalii despre masina lui Liviu Dragnea: Cand si unde s-a produs accidentul in care a fost implicata iubita liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, intrucat masina sa a suferit daune grave in urma unui accident rutier, aceasta fiind condusa de.

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea atacat in interiorul PSD: Ea e persoana pe care o protejeaza

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il acuza pe Liviu Dragnea ca protejeaza voit o persoana extrem de controversata. Este vorba despre Oana Schimidt Haineala, care a avut functii importante in aparatul de.

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Posta Romana: Nu dorim ca...

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni despre situatia de la Posta Romana, precizand ca nu se pune problema privatizarii acesteia. S-a spus la un moment dat ca aceasta majorare de capital a.

Dragnea, despre relatia dintre premier si presedinte: Nu-mi aduc aminte ca doamna premier sa l fi jignit pe presedinte, ci vad ca tot ncaseaza de la domnul presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca va merge la Cotroceni de Ziua Europei, impreuna cu premierul Viorica Dancila, pentru ca nu dorim sa escaladam un conflict, mentionand insa domnul presedinte s-a suparat, sa speram ca ii trece si ca se mai calmeaza. intrebat cum vede relatia dintre Iohannis si premier, Dragnea a spus ca desi Viorica Dancila nu l-a jignit, tot incaseaza de la presedinte.

Dragnea, despre scandalul TVR: Nu sunt foarte fericit dupa acele inregistrari. Poate sunt contrafacute

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat luni, la finalul sedintei Biroului permanent national, ca nu a auzit si nici nu a vazut inregistrarile aparute in presa in care sefa TVR, Doina Gradea, jignea jurnalistii televiziunii publice. Acesta a explicat ca a primit totusi un transcript, insa se declara sceptic, avertizand ca inregistrarile pot fi contrafacute.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )